Orbán Viktorral vitázna a Momentum elnöke

MN

2017. július 22., szombat 11:26, frissítve: szombat 12:47

Az MSZP-vel és Orbán Viktor miniszterelnökkel is leülne vitázni Fekete-Győr András. A Momentum elnöke a Hír TV Newsroom című műsorában azt mondta: Orbán Viktort el is hívták vitázni a jelenleg is zajló Nyitás Fesztiválra, de nem tudott elmenni.

Hozzátette, hogy különböző ügyek mentén az LMP-vel együtt tudnak működni, de az országgyűlési választáson egyedül indulnak. Fekete-Győr András az ellenzéki pártok együttműködése kapcsán hangsúlyozta: az eltérő politikai közösségek az összefogással átverik a választókat.

„A cél, hogy 106 egyéni választókerületben 106 momentumos jelölt induljon. A Momentum jelenleg erősödik. Az, hogy heti szinten 50-100 tagot veszünk fel, az, hogy fesztivált szervezünk, az, hogy programot írunk, és rengeteg szakértő csatlakozik, az, hogy a Nyitás Fesztiválon ma az Emmanuel Macron fémjelezte politikai párt egyik parlamenti képviselője vett részt más uniós pártokéval együtt, mind azt jelzi, hogy a Momentumnak súlya van a magyar politikában, és egyre nagyobb súlya lesz” – mondta Fekete-Győr.

 

 

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.