Pacalfőzés közben szólt be Németh Szilárd a liberálisoknak

MN

2017. szeptember 30., szombat 18:39, frissítve: vasárnap 12:19

– Készül a pacal, füstölt nyelvvel. Ez az a magyar étel, aminek már csak gondolatára is Bilagitot vetetne be mindenkivel a sznob és cinikus libsi sajtó (Nyugati Fény) – két fotó kíséretében ezt posztolta még pénteken közösségi oldalára Németh Szilárd.

A rezsibiztos szakácstudományának előzménye, hogy csütörtökön a Hír TV a menzareformról kérdezte a Fidesz alelnökét, aki azzal tért ki a válaszadás elől, hogy elárulta, személyes kedvence a pacal.

„Hát, én elég sokat főzök, gondolom, látták az interneten is. Ha rám néznek, akkor lehet találgatni, minek a pártján vagyok” – mondta a Hír TV-nek Németh Szilárd, hozzátéve, hogy a kedvence egyébként a füstölt nyúljával – ez az oldalasnak egy része – készült pacal. Azt is elárulta, hogyha megspékeli egy kis velővel, akkor „az isteni és mennyei tud lenni”, és szerinte egészséges is.

Majd hozzátette: „Én annak a híve vagyok, amit ez a híres bohém szakács Jamie Oliver is megfogalmazott, illetve próbált átnyomni Amerikában, ahol egyébként megbuktatták. Én szívesen látnám itt tanácsadóként.”

Magyar Nemzet hírlevél

Legizgalmasabb cikkeink naponta egyszer az ön e-mail-fiókjában!

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Ez az emailcím nem érvényes

A fideszes rezsibiztos posztját érdekes kommentháború követte a közösségi oldalon. A hozzászólók alapvetően két táborra oszlottak: a Németh Szilárd- és pacalhívőkre és a megszólított sznobokra, libsikre. Voltak, akik csak az egészség megőrzése érdekében fortyantak fel a fideszes politikus posztja miatt.

Szavazzon!

Alább szemezgetünk a hozzászólásokból. Jöjjenek először a mellette szólók:

– Ki a pacalpörköltet szereti, az csak jó ember lehet.

– A nyugati fény a lemenő nap fénye – tehát vörös.... Lemegy a nap és jön a sötétség... Az elmúlás fénye a nyugati, mint a szocik – elmúlnak!

– Jó étvágyat! Az idióta ballibsik meg egyenek migránst, hisz úgyis azt szeretik!! 

– Üres hassal nem is lehet hazát védeni! huj, huj, hajrá!

– Na, ezt nem a Soros kotyvasztotta össze.

Ma estére érzékelhetően többen lettek azonban a Németh Szilárddal, illetőleg a tevékenységével kevéssé szimpatizáló kommentelők:

– Utána egy jó pálesz, és tökéletes is. Mármint egy jó üveg persze :D Csak arra kell aztán figyelni, nehogy az asszony átessen a komondoron, igaz magyar nemzeti szokás szerint.

– Nem kell a Bilagit, eleget loptak ahhoz, hogy a magánegészségügybe menjenek a halódó belső szerveikkel... 

– A saját disznónyelvét főzte bele remélhetőleg. Lehet, hogy valaki Bilagitot vetetne be, de magának meg majd a szívroham után kell marokszám szedni a bogyókat. Megyek megnézem a vega lasagnét a sütőmben.

– Édes istenem, te mekkora egy méteres f...sz vagy, Szilárd! A nagy pénzesőben észre sem veszed, hogy az ország nem elvakult fele egy idióta baromnak tart?

– Szégyen, hogy már az ételekbe is politikai, megosztó üzeneteket kell tenni. Nagyon szerettem a pacalt – de soha többé.

– Mennyire beteg, ha valakinek már a kajáról is a libsik jutnak eszébe... Gyűlölöm a pacalt egyébként, és ha emiatt nem vagyok magyar, akkor vállalom, de ugye akkor mától adót fizetnem se kell ebben az országban? 

– Te zabálsz, a nép jó része meg éhezik!

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.