Pótlóbuszok járnak a villamosok helyett

BL

2012. augusztus 12., vasárnap 11:09, frissítve: vasárnap 18:40

Egy meghibásodott kábel javítási munkálatai miatt pótlóbuszok járnak a 3-as, az 51-es és az 52-es villamosok egy-egy szakaszán vasárnap várhatóan 13 óráig – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Az 51-es villamosok csak a Ferenc körút (Mester utca) és a Koppány utca között járnak, az 52-es villamosok pedig egyáltalán nem közlekednek a rendkívüli vágányzár ideje alatt. Az 51-es villamosok Koppány utca és Nagysándor József utca közötti szakaszán, illetve az 52-es járat teljes vonalán villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A 3-as villamosok a Mexikói úti kisföldalatti-végállomástól a Gubacsi út irányába a Nagykőrösi úttól terelve közlekednek Határ út metrómegálló felé. A 3-as villamos kimaradó szakaszát az 52-es villamospótló buszok szolgálják ki a Határ út és a Gubacsi út között.

A BKK közölte azt is, hogy karbantartási munkák miatt időszakosan továbbra is forgalmi változásokra, illetve pótlásokra kell számítani a 3-as, a 28A és a 62A jelzésű villamosok vonalán.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.