Sorra törlik Kósa Lajos nyilvános szerepléseit

MN

2018. március 23., péntek 10:49, frissítve: péntek 11:56

A Fidesz sorra fújja le Kósa Lajos nyilvános szerepléseit, amióta kiderült, hogy a minisztert átverte egy csengeri asszony, aki 1300 milliárdos örökséget lengetett be neki – vette észre a 444.hu.

Kedden például az Erzsébetligeti Színházba tervezett fórumát mondták le technikai okok miatt, most az újfehértói szereplése is lekerült a listáról. 

A párt honlapján még arra is figyelnek, hogy Kósának a rendezvények listáján se maradjon nyoma. Szerdán a Fidesz oldalára feltöltött listán még szerepelt Kósa Lajos péntekre tervezett újfehértói fóruma, de később törölték.

Pedig Simon Miklós, a helyi fideszes jelölt már azt is elintézte, hogy az Újfehértói Hirdetőben reklámozzák Kósa fórumát. 

A kormánypárt láthatóan takargatja Kósa Lajos ügyét, a miniszter ugyanakkor maga is mindent megtesz azért, hogy ne kérdezhessék nyilvánosan.

A Szabad Pécs felvételei szerint a sofőrje inkább meghúzta Kósa szolgálati autójának oldalát, csak hogy ki tudjanak menekülni az újságírók gyűrűjéből.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.