Szél Bernadett reagált a Kósa-botrányra

MN

2018. március 13., kedd 15:48, frissítve: kedd 16:38

Roppant nyugtalanító hírek láttak kedden napvilágot Kósa Lajosról és 1300 milliárd forintról – reagált egy videóban Szél Bernadett a Facebookon a Kósa-botrányra. Nagyon fontos ilyen helyzetben tisztán látni, ezért három dolgot kezdeményez – említette.

Egyrészt egy vizsgálóbizottságot, másrészt rendkívüli házbizottságon napirendre fogja kérni a vizsgálóbizottságnak a létrehozását a március 21-i rendkívüli ülésnapon a parlamentben. Harmadrészt napirendre kéri a nemzetbiztonsági bizottságban Kósa Lajosnak és az 1300 milliárd forintnak az ügyét.

Hozzátette még: egy dolgot kér a fideszesektől, ne hátráltassák a tényfeltáró munkát, legyenek ott a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, a házbizottságon, és legyenek ott a rendkívüli parlamenti ülésnapon. Ha nem lesznek ott, az nyílt beismerést jelent.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.