Szél Bernadett reagált a Kósa-botrányra

MN

2018. március 13., kedd 15:48, frissítve: kedd 16:38

Roppant nyugtalanító hírek láttak kedden napvilágot Kósa Lajosról és 1300 milliárd forintról – reagált egy videóban Szél Bernadett a Facebookon a Kósa-botrányra. Nagyon fontos ilyen helyzetben tisztán látni, ezért három dolgot kezdeményez – említette.

Egyrészt egy vizsgálóbizottságot, másrészt rendkívüli házbizottságon napirendre fogja kérni a vizsgálóbizottságnak a létrehozását a március 21-i rendkívüli ülésnapon a parlamentben. Harmadrészt napirendre kéri a nemzetbiztonsági bizottságban Kósa Lajosnak és az 1300 milliárd forintnak az ügyét.

Hozzátette még: egy dolgot kér a fideszesektől, ne hátráltassák a tényfeltáró munkát, legyenek ott a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, a házbizottságon, és legyenek ott a rendkívüli parlamenti ülésnapon. Ha nem lesznek ott, az nyílt beismerést jelent.

A szerkesztő ajánlja

Kósa András

„Illiberális rezsimekben nincs konszolidáció, még durvább dolgok jöhetnek”

Orbán Viktor egyirányú utcában halad, március 15-ei fenyegetőzése is csak egy újabb állomás volt. Interjú Krekó Péter politikai elemzővel.

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Seszták beismerése és a Tolvajok utcája: megvan Kisvárda „nettó befizetője”

Milyen áron készülnek az ország keleti csücskében búvó kisvárosban a nagy látványberuházások?

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.