Telekbotrány a Feneketlen-tónál: feljelentést tesz az Együtt

MN

2017. október 12., csütörtök 17:57, frissítve: csütörtök 18:14

Az Együtt hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tesz, miután kiderült: a cserkészszövetség volt vezetői privatizálták a Miniszterelnökség egyik háttérintézményétől, majd adták tovább azt a Feneketlen-tó melletti telket, ahová egy ingatlanfejlesztő hatalmas lakóparkot tervez építeni – írja a Hír TV.

Szigetvári Viktor, az ellenzéki párt választmányi elnöke elmondta, hogy a telek jelentős részét, több mint ötven százalékát messze áron alul adták el. „Ráadásul trükköztek is, hiszen a vásárlónak nem volt pénze, egy olyan cégtől szerezte meg előlegben, amely az ingatlanfejlesztési projektet végrehajtja, és korábban is volt már számos kapcsolata a fideszes állammal. Az Együtt szerint mindazok, akik részt vettek ebben, hűtlen kezelést követtek el” – szögezte le.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.