Telekbotrány a Feneketlen-tónál: feljelentést tesz az Együtt

MN

2017. október 12., csütörtök 17:57, frissítve: csütörtök 18:14

Az Együtt hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tesz, miután kiderült: a cserkészszövetség volt vezetői privatizálták a Miniszterelnökség egyik háttérintézményétől, majd adták tovább azt a Feneketlen-tó melletti telket, ahová egy ingatlanfejlesztő hatalmas lakóparkot tervez építeni – írja a Hír TV.

Szigetvári Viktor, az ellenzéki párt választmányi elnöke elmondta, hogy a telek jelentős részét, több mint ötven százalékát messze áron alul adták el. „Ráadásul trükköztek is, hiszen a vásárlónak nem volt pénze, egy olyan cégtől szerezte meg előlegben, amely az ingatlanfejlesztési projektet végrehajtja, és korábban is volt már számos kapcsolata a fideszes állammal. Az Együtt szerint mindazok, akik részt vettek ebben, hűtlen kezelést követtek el” – szögezte le.

A szerkesztő ajánlja

Lakner Dávid

Van kiút a csicskáztatás poklából

Tuza-Ritter Bernadett filmrendező a modern kori rabszolgatartásról, a Sundance-szereplésről és az áldozatok esélyeiről. Interjú.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.

Molnár Richárd

Átjáróház a letelepedési kötvényprogram? Csak húszan buktak el a sok ezerből

Nehéz volt megbukni a nemzetbiztonsági vizsgálatokon a letelepedési kötvényeseknek.

Kerekes Zsolt

„Orbán Viktor tisztában van vele, hogy nagyobb valószínűséggel veszíteni fog”

Az elégtétellel való fenyegetés azt mutatja, a választás utánra is ki van tűzve a feladat: összetartás, ellenállás, visszavágás.