Teljes elmebaj: migránsnak nézték a pécsi vízilabdásokat

2017. november 27., hétfő 11:56, frissítve: hétfő 12:41

A külföldi egyetemisták után már a magyar vízilabdázókat is „migránsnak” nézték Pécsett. És persze azonnal jelentette is a látottakat egy ügybuzgó pécsi, szóval ne higgyük, hogy senki sem nézi az M1-et. A PVSK vízilabdásait két, vélhetően igencsak gyanús fehér kisbuszba tuszkolták be, miután Miskolcról elindultak szombaton éjjel.

Az esetet De Blasio Domenico, a PVSK Mecsek-Füszért szakosztályvezetője a Pécsi STOP-nak erősítette meg. Az állampolgári bejelentés után a rendőrök Pécs határában állították meg a nem Szíriából vagy Pakisztánból, csupán Miskolcról hazaérkező pólósokat.

Igaz, a kisbuszok nincsenek felmatricázva és meglepő módon az utastér-világítás sem égett hajnalban, szóval volt némi oka a gyanúra az éjjel is éber állampolgárnak. A meccs szombaton este volt, Pécsre éjjel kettőre értek haza. Az ellenőrzés viszont rutinból ment, a rendőrök benéztek, látták, hogy mindenki a csapat melegítőjében utazik, úgyhogy roboghattak is tovább.

A meccs azonban 10-6 lett, Miskolcon kikaptak a pécsi vízilabdázók.

Persze nem ez az első eset, hogy rosszul ítélnek meg egy helyzetet és migránsokat vizionálnak Pécsett.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.