Több kilométeres a torlódás Hegyeshalomnál

MN

2017. augusztus 12., szombat 12:34, frissítve: szombat 13:00

Az erős forgalom miatt torlódik a személygépjármű-forgalom a hegyeshalmi határátlépési pont közelében – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint a személygépjármű-forgalomban szombaton délre 3,5 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán, a közlekedőknek a határátlépési pontnál történő lassabb áthaladásra kell számítaniuk.

A rendőrség arra kéri a gépjárművezetőket, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez – lehetőség szerint – válasszák az 1. számú főúton a miklóshalmi, az M15-ös autóúton a rajkai, illetve a soproni határátlépési pontokat, és indulás előtt tájékozódjanak a rendőrség honlapjának határinfó oldalán.

 

A szerkesztő ajánlja

Grimm Balázs

Egy édesanya és az ő halálos beteg kisfia, akiket magára hagyott az állam

Az olcsó gyógyszereket megkapják támogatottan, a drágákat nem, miközben 74 ezer forintból próbál megélni a kis család.

Stier Gábor

Theresa May és a Nyugat sokat segített Putyinnak

Komoly reformokra a széles körű felhatalmazás ellenére sem nagyon számít a lapunk által megkérdezett politológus, Ilja Grascsenkov. Interjú.

Ficsor Benedek

Távolodás a politikától: a konszolidálódó MMA a Fekete-korszak után

Fekete György távoztával új korszak köszönt az akadémiára, de fiatalok nélkül hosszú távon bajosan működhet a köztestület.

Makrai Sonja, Ficsor Benedek, Vékony Zsolt

Hagyjuk tönkremenni az egyik legnagyobb építészünk műveit

Bierbauer (Borbíró) Virgil irányítása mellett épült újjá Budapest a második világháború után, ma mégis csupán két fő műve őrzi emlékét.