Varga Mihály mellett kampányol Bagdy Emőke

MN

2018. április 6., péntek 20:38, frissítve: péntek 22:18

Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, a Fidesz–KDNP II–III. kerületi képviselőjelöltjét dicséri egy kampányvideóban Bagdy Emőke pszichológusprofesszor. A Varga Facebook-oldalán közzétett kisfilmben Bagdy arról beszél, hogy neki egyebek mellett a család mint központi érték és az „élettörvény képviselete” a fontos, vagyis hogy szülessen meg minden kívánt gyermek. 

„A bizalom, túl a kormányzatokon, mindig személyre szóló” – mondja Bagdy Emőke. Szerinte Varga „az eltelt időben beváltotta azokat a reményeket, amelyeket hozzá fűztünk”, vagyis „megbízható, szavatartó ember, lehet rábízni magunkat”. A végső dicséret szerint a miniszter ugyan a számok világában mozog, de „emberi színekben gondolkodik”.

Varga Mihály sem fukarkodik a nagy szavakkal: „Varázslatos és lenyűgöző, ahogy Bagdy Emőke professzor asszony a családról, a férfi-nő kapcsolatokról és a gyermekvállalásról szokott előadásokat tartani. Megtisztelő számomra, hogy támogat, és a munkámra figyel” – írja Facebook-oldalán.

 

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.