Visszaléptetik jelöltjeiket a kisgazdák a Jobbik javára

MN

2018. március 19., hétfő 09:21, frissítve: hétfő 12:23

A kormányváltás érdekében a Jobbikot támogatja a választásokon, és visszalépteti jelöltjeit a javukra a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt (FKgP) – jelentette be szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a szervezet.

Arra kéri az FKgP a tagjait, a szimpatizánsait, a szavazóit, hogy mind listán, mind egyéniben a Jobbikra szavazzanak.

A visszaléptetéshez feltételt is fűztek a kisgazdák: azt várják a Jobbiktól, hogy hajtsa végre a választási programjában ígért igazságszolgáltatási reformot, a magyar vidék felzárkóztatását, a gazdák kiemelt támogatását, és váltsa le a mostani kormányt.

Hozzátették, hogy „a korrupt, a saját népét nyíltan megfenyegető, az önkényuralmat kiépíteni akaró Orbán-kormányt mindenáron el kell zavarnia a magyar nemzetnek, amely küzdelemhez az FKgP mint a Fidesz volt kormánykoalíciós társa ezt az önfeláldozó lépést is hajlandó volt megtenni, és ennek a példának a követésére szólít fel minden ellenzéki pártot és azoknak képviselőjelöltjeit”.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.