Vona Gábor: Szívesen vitázok Szél Bernadettel

MN

2017. október 7., szombat 13:06, frissítve: szombat 13:10

Pénteken mi is beszámoltunk arról, hogy a 444.hu információi szerint elmarad Vona Gábor és Szél Bernadett tévévitája, a portál ugyanis úgy tudta, Vona Gábor lemondta azt. Mint írták, információik szerint a Jobbiktól üzentek, hogy inkább máskor csinálják, mert még korainak tartják.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje azonban szombaton a Facebook-oldalán azt írja, félreértés lehet az információ. Leszögezte, hogy mindig híve volt az értelmes vitának, ráadásul az LMP politikusaival már többször folytatott eszmecserét, ami rendre jó hangulatú és konstruktív volt. „Amennyiben sikerül mindenki számára megfelelő időpontot egyeztetni, úgy örömmel veszek részt ezen a beszélgetésen. Egyúttal nagyon köszönöm az LMP tegnapi kiállását mellettünk” – fűzte hozzá, utalva arra, hogy a párt pénteken tudatta: a Társaság a Szabadságjogokhoz (TASZ) fordul annak érdekében, hogy számba vegye a lehetséges jogi megoldásokat, miután nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik számvevőszéki ellenőrzésével összefüggésben.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.