A körzetek felében meg lehet mondani, ki a kihívó

MN

2018. március 9., péntek 19:14, frissítve: szombat 11:00

Hódmezővásárhely hozott is változást, meg nem is – ezzel a megállapítással indult a Billegő körzet ötödik adása. Ahogy Ember Zoltán Levente, az Iránytű Intézet kutatásvezetője elmondta, Márki-Zay Péter győzelme pillanatnyi zavart okozott a Fidesz kommunikációjában. A kormánypárt azonban hamar úgy döntött, hogy még keményebben viszi tovább az eddig képviselt irányvonalat, és ezúttal apokaliptikus víziót rajzol fel a választóknak. A legelkötelezettebb szavazóit így valószínűleg el tudja vinni az urnákhoz, újakat viszont már nem nagyon nyerhet vele. Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója úgy látja, hogy a Fidesz szavazótábora zárt és intakt, ezért nagyon sok múlik azon, mi történik az ellenzéki térfélen. Például azon, hogy a választók kit tartanak a Fidesz esélyes kihívójának saját körzetükben.

Nézze meg az adást! 

 

 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.