Áprilisban választás: a lényeg, hogy minél aktívabbak és tudatosabbak legyünk

,

2018. január 12., péntek 11:45, frissítve: péntek 12:48

Míg sokan arról beszélnek, hogy az egyetlen nyitott kérdés a kampányban az, vajon kétharmaddal vagy négyötöddel győz a kormánypárt április 8-án, addig az elemzők egyetértenek abban, hogy a Fideszt rendszeresen túlmérik a kutatások. Az ellenzéki pártok kampányának indulása pedig mérsékelheti lemaradásukat.

A Magyar Nemzet áprilisig rendszeresen jelentkezik a kampányhoz és a választáshoz kapcsolódó anyagokkal, nem titkolt célunk az aktivitás és a tudatosság növelése. Online kiadásunk kéthetente beszélgetős műsorral is jelentkezik, amelynek házigazdája Pápay György publicista, a Viszlát, Kétharmad! Mozgalom vezetője, állandó szakértői pedig Ember Zoltán (Iránytű Intézet) és Tóth Csaba (Republikon) lesznek. A műsorban rendszeresen megszólalnak majd ismert közéleti személyiségek, ellátogatunk az érdekes körzetekbe, és interaktív térképekkel is segítjük majd a tájékozódást. 

Indulunk!

(Videónkat itt is elérheti.)

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.