A halálos baleset miatt reggelig tartott az útzár

KG

2012. július 21., szombat 10:01, frissítve: szombat 11:37

Reggelig tartott az útzár az M15-ös főúton, ahol hárman haltak meg az éjjel egy közlekedési balesetben – értesült a mentésben részt vevőktől szombat reggel a távirati iroda.

Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egy német rendszámú, Szlovákia felől érkező személyautó próbált visszasorolni saját sávjába egy előzés után, de megcsúszott és keresztbe fordult. Ekkor csapódott neki frontálisan egy cseh rendszámú kamion, amely dinnyét szállított.

A nyerges vontató maga alá gyűrte és az árokba rántotta a kocsit, amelyben egy negyvenes éveiben járó házaspár és 15 éves fiuk életét vesztette, míg 17 éves lányukat életveszélyes állapotban vitték a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba. A kamionsofőr könnyebb sérüléseket szenvedett. A kétszer egysávos, mintegy 15 kilométer hosszú M15-ös út az M1-es autópályát köti össze a rajkai átkelőn keresztül a határ túloldalán futó D2-es sztrádával.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.