A tűzoltók vágták ki őket a kocsiból

WL

2012. május 9., szerda 13:20

Ketten súlyosan megsérültek az 5-ös főúton történt balesetben a Pest megyei Dabas-Sári és Felsőbabád között – közölte a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese szerdán az MTI-vel.

Szabó János tájékoztatása szerint egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy tehergépkocsival szerda dél körül. A főút 32–33-as kilométerénél bekövetkezett karambol helyszínén a dabasi tűzoltók két súlyos sérültet emeltek ki feszítő- és vágóeszközökkel a személyautó roncsai közül.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az érintett útszakaszt a helyszínelés befejezéséig teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik. A rendőrség azt javasolja a közlekedőknek, hogy lehetőség szerint kerüljék el az 5-ös főút lezárt szakaszát.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.