Biztonsági őröket tesztelt a volt tanárnő

PR

2012. április 13., péntek 23:15, frissítve: szombat 12:50

A biztonsági őrök eljárását akarta tesztelni egy idős pécsi nő, amikor két ceruzaelemet lopott a boltból. Figyelmeztetéssel megúszta az esetet, de ma már máshogy hívná fel a figyelmet az éhező gyerekekre.

Tulajdon elleni szabálysértés miatt figyelmeztetésben részesítette a bíróság azt a volt pécsi tanárnőt, aki két ceruzaelemet lopott el egy áruházból. A nő elmondása szerint azért vetemedett a 300 forintot érő elemek elemelésére, hogy kiderítse, hogyan bánnak a biztonsági őrök a lopáson ért vásárlókkal, különösen a gyerekekkel.

A nőnek a szokásos procedúrán kellett átesnie: kipakoltatták a táskáját, majd hívták a rendőrséget. Ma már nem ismételné meg a kísérletet, de az még mindig bánja, hogy senki nem kérdezte meg tőle, miért tette. Pedig elmondta volna: fel akarta hívni az emberek figyelmét arra, hogy ne lopjanak és ne engedjék éhezni a gyerekeket.

Forrás: Bama.hu

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.