Budapesten tűnt el a 16 éves Wilkes Trevor Spencer

MN

2017. november 9., csütörtök 10:30, frissítve: csütörtök 10:43

Eltűnése miatt keresi a rendőrség a 16 éves Wilkes Trevor Spencert. A fiatalember Budapest II. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott szerda reggel, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja honlapján a rendőrség.

Wilkes Trevor Spencer körülbelül 175 centiméter magas, kék szemű, szőkés barna hajú fiú. Eltűnésekor fehér inget, fekete zakót, fekete nadrágot és barna cipőt viselt.

A rendőrségi közleményből nem derül ki a fiatalember állampolgársága.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi rendőrkapitánysága kéri, hogy aki felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható Telefontanú 06-80/555-111-es zöldszámán, a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.