Csaknem 6 kilométeres a torlódás az M0-son

MN

2018. március 13., kedd 09:09, frissítve: kedd 09:19

Két teherautó és egy személyautó ütközött össze az M0-s autóút 7-es és 8-as kilométerszelvénye között, Diósd és Nagytétény határánál, a Győr felé vezető irányban – írja honlapján a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Elsődleges információk szerint a balesetben senki sem sérült meg. A járművek két sávon okoznak forgalmi akadályt, a fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen.

Az MTI tudósítása szerint a sérült járművek a leálló és a külső sávot foglalják el, és csaknem 6 kilométeres a torlódás.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Bicske és Tatabánya között három hosszabb szakaszon terelik át a belső sávra a járműveket. Emiatt Óbarok pihenő után 4 kilométeres a torlódás.

Szintén az M1-es autópályán Budapest felé, a biatorbágyi lejtőn az M0-s autóút előtt egy tréler és egy kisbusz ütközött össze. A kisbusz az oldalára borult, a tréler az árokba hajtott. A főváros felé a 17-es kilométernél sávlezárás miatt lelassult a forgalom. Azt ajánlják, aki teheti, Herceghalomnál hajtson le az 1-es főútra, majd Biatorbágynál térjen vissza az autópályára – írja az MTI.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.