Csaknem 6 kilométeres a torlódás az M0-son

MN

2018. március 13., kedd 09:09, frissítve: kedd 09:19

Két teherautó és egy személyautó ütközött össze az M0-s autóút 7-es és 8-as kilométerszelvénye között, Diósd és Nagytétény határánál, a Győr felé vezető irányban – írja honlapján a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Elsődleges információk szerint a balesetben senki sem sérült meg. A járművek két sávon okoznak forgalmi akadályt, a fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen.

Az MTI tudósítása szerint a sérült járművek a leálló és a külső sávot foglalják el, és csaknem 6 kilométeres a torlódás.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Bicske és Tatabánya között három hosszabb szakaszon terelik át a belső sávra a járműveket. Emiatt Óbarok pihenő után 4 kilométeres a torlódás.

Szintén az M1-es autópályán Budapest felé, a biatorbágyi lejtőn az M0-s autóút előtt egy tréler és egy kisbusz ütközött össze. A kisbusz az oldalára borult, a tréler az árokba hajtott. A főváros felé a 17-es kilométernél sávlezárás miatt lelassult a forgalom. Azt ajánlják, aki teheti, Herceghalomnál hajtson le az 1-es főútra, majd Biatorbágynál térjen vissza az autópályára – írja az MTI.

A szerkesztő ajánlja

Szabó Emese

Mint egy régi Trabant: méltatlan állapotok a dél-pesti centrumkórházban

Elavult műszerek, lepusztult épületek, menekülő szakszemélyzet. Siralmas a helyzet.

Kósa András

„Illiberális rezsimekben nincs konszolidáció, még durvább dolgok jöhetnek”

Orbán Viktor egyirányú utcában halad, március 15-ei fenyegetőzése is csak egy újabb állomás volt. Interjú Krekó Péter politikai elemzővel.

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Seszták beismerése és a Tolvajok utcája: megvan Kisvárda „nettó befizetője”

Milyen áron készülnek az ország keleti csücskében búvó kisvárosban a nagy látványberuházások?

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.