Dohányboltot raboltak ki a fővárosban

MTI

2016. december 20., kedd 18:52, frissítve: kedd 19:12

Feltehetőleg fegyverrel kényszerítette az eladót a bevétel átadására egy férfi egy dohányboltban a főváros II. kerületében kedd délután – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

A Police.hu-n megjelent közlemény szerint a férfi délután négy óra körül ment be a Törökvész úti dohányboltba. Itt fegyverrel vagy annak látszó tárggyal fenyegette meg az eladót, hogy adja át a bevételt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről.

Senki nem sérült meg, a BRFK II. kerületi rendőrkapitánysága rablás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Közölte: az elkövető 30-35 év körüli, 170-180 centiméter magas férfi. Fekete maszkot, fekete motorossisakot, „pufi” kabátot, sötét nadrágot és sárga láthatósági mellényt viselt, a kezében egy sárga nejlontáska volt.

A BRFK II. kerületi rendőrkapitánysága azt kéri, hogy akinek az elkövetőről vagy a bűncselekményről érdemi információja van, hívja a 06-1/346-1800-s vagy a 06-70/198-8529-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.