Drogot és milliókat találtak a budapesti lakásban

MD

2012. június 14., csütörtök 15:50

Több kilogramm marihuánát találtak a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a Terrorelhárítási Központ munkatársai egy budapesti, X. kerületi lakásban, ahol kábítószer-terjesztőket fogtak el – közölte az NNI csütörtökön a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint két vietnami és két szlovák állampolgár érintett az ügyben, közülük ketten csempésztek marihuánát gépkocsival Magyarországra, és szállították azt egy X. kerületi, Állomás utcai lakásba.

Az ott lezajlott adásvétel után, kedd este fogták el a gyanúsítottakat. Azt követően, a gépjármű- és a ruházatátvizsgálás, valamint a házkutatás során az NNI szakemberei 14 kilogramm marihuánát és több mint húszmillió forintnyi készpénzt foglaltak le.

Az NNI kezdeményezi az őrizetbe vett gyanúsítottak előzetes letartóztatását. Az eljárást a nyomozó hatóság kábítószer-bűnözés elleni osztálya folytatja le, kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt.Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.