Durva baleset történt a mogyoródi Aquarénában

MN

2017. augusztus 13., vasárnap 15:51

Péntek délután baleset történt a mogyoródi Aquarénában: Zsolt a 6-os számú kamikazecsúszda medencéje helyett a parton kötött ki, combcsonttörést szenvedett, azóta meg is műtötték – írja az Index, a portálnak egy olvasója számolt be az esetről. Bán Tamás, a létesítmény kommunikációs vezetője közölte, hogy szerencsétlen baleset történt.

A cikk szerint Zsolt beütötte a lábát a medence szélén lévő lépcsőbe, eltörte a combcsontját, miközben még két-három métert repült a kockakőre. A park orvosai azonnal a helyszínre érkeztek, és mentőt hívtak.

Az esettel kapcsolatban belső vizsgálat indult, Bán Tamás szerint azonban nem a létesítmény és nem is a csúszó – aki egyébként korábban már többször is használta ezt a csúszdát – felelős a történtekért.

„Még soha nem történt hasonló eset” – mondta. Hozzátette, hogy a parknak minden szükséges engedélye megvan, az összes medencéje szabályos, a felvételek alapján pedig a sérült egyszerűen olyan szerencsétlen helyzetben érkezett a vízbe, amire nem igazán lehet felkészülni.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.