Durva baleset történt a mogyoródi Aquarénában

MN

2017. augusztus 13., vasárnap 15:51

Péntek délután baleset történt a mogyoródi Aquarénában: Zsolt a 6-os számú kamikazecsúszda medencéje helyett a parton kötött ki, combcsonttörést szenvedett, azóta meg is műtötték – írja az Index, a portálnak egy olvasója számolt be az esetről. Bán Tamás, a létesítmény kommunikációs vezetője közölte, hogy szerencsétlen baleset történt.

A cikk szerint Zsolt beütötte a lábát a medence szélén lévő lépcsőbe, eltörte a combcsontját, miközben még két-három métert repült a kockakőre. A park orvosai azonnal a helyszínre érkeztek, és mentőt hívtak.

Az esettel kapcsolatban belső vizsgálat indult, Bán Tamás szerint azonban nem a létesítmény és nem is a csúszó – aki egyébként korábban már többször is használta ezt a csúszdát – felelős a történtekért.

„Még soha nem történt hasonló eset” – mondta. Hozzátette, hogy a parknak minden szükséges engedélye megvan, az összes medencéje szabályos, a felvételek alapján pedig a sérült egyszerűen olyan szerencsétlen helyzetben érkezett a vízbe, amire nem igazán lehet felkészülni.

A szerkesztő ajánlja

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Seszták beismerése és a Tolvajok utcája: megvan Kisvárda „nettó befizetője”

Milyen áron készülnek az ország keleti csücskében búvó kisvárosban a nagy látványberuházások?

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.