Durva baleset történt a mogyoródi Aquarénában

MN

2017. augusztus 13., vasárnap 15:51

Péntek délután baleset történt a mogyoródi Aquarénában: Zsolt a 6-os számú kamikazecsúszda medencéje helyett a parton kötött ki, combcsonttörést szenvedett, azóta meg is műtötték – írja az Index, a portálnak egy olvasója számolt be az esetről. Bán Tamás, a létesítmény kommunikációs vezetője közölte, hogy szerencsétlen baleset történt.

A cikk szerint Zsolt beütötte a lábát a medence szélén lévő lépcsőbe, eltörte a combcsontját, miközben még két-három métert repült a kockakőre. A park orvosai azonnal a helyszínre érkeztek, és mentőt hívtak.

Az esettel kapcsolatban belső vizsgálat indult, Bán Tamás szerint azonban nem a létesítmény és nem is a csúszó – aki egyébként korábban már többször is használta ezt a csúszdát – felelős a történtekért.

„Még soha nem történt hasonló eset” – mondta. Hozzátette, hogy a parknak minden szükséges engedélye megvan, az összes medencéje szabályos, a felvételek alapján pedig a sérült egyszerűen olyan szerencsétlen helyzetben érkezett a vízbe, amire nem igazán lehet felkészülni.

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.