Egy fa miatt késnek a vonatok

WA

2012. április 13., péntek 20:05, frissítve: péntek 20:28

Két órát is késhetnek a vonatok a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon Pécel és Isaszeg között, mert egy 25 méter magas megdőlt fa veszélyezteti a felső vezetéket – közölte a Mávinform.

Az érintett vonalon utazóknak egy–két órás késésekre kell számítaniuk a fa eltávolításáig. Addig több intercity és gyorsvonat kerülő úton közlekedik, az érintett szakaszon pedig pótlóbuszok szállítják az utasokat. A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy a H8-as és H9-es HÉV-en a fővárosi Örs vezér tere és Gödöllő között elfogadják a vasúttársaság által kiállított érvényes menetjegyeket és bérleteket.

A MÁV szakemberei a felső vezetéket kikapcsolták, amíg a tűzoltóság és a katasztrófavédelem munkatársai a fa kivágásán dolgoznak. A vonatközlekedés várhatóan csak három–négy óra múlva indulhat meg, a menetrend szerinti közlekedés pedig az éjszakai órákban állhat helyre.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.