Együtt tűntek el + Képek

LM

2012. április 17., kedd 12:01

A 43 éves Póhl Barnabást és a 41 éves Szabó Győző Zoltánt keresi a rendőrség, akik egy edelényi otthonból tűntek el március 27-én – tudatta szerkesztőségünkkel a rendőrség.

Póhl Barnabás 167 cm magas, 55 kilogramm, sovány testalkatú, sötét barna hajú, kék szemű, szakállt, bajuszt nem visel. Különös ismertetőjele, hogy beszéde hadaró. Eltűnésekor lila szabadidőruhát és fekete műbőr kabátot viselt a rendelkezésre álló információk szerint. Személyi okmányokkal nem rendelkezik.

 

Szabó Győző Zoltán 180 cm magas, 85 kg súlyú, átlagos testalkatú, világosbarna hajú, fejtetőn erősen kopaszodó, világos szemű, szemüveges, szakállt, bajuszt nem visel. Különös ismertetőjele, hogy szemüveg nélkül erősen hunyorog, beszéde dadogó. A rendőrség adatai szerint eltűnésekor sötét kötött pulóvert és kék melegítőalsót viselt. Személyi okmányokkal nem rendelkezik. A két férfi az otthonból együtt távozott, és feltételezhetően jelenleg is együtt vannak – írja a közlemény.


A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt két férfival kapcsolatban információval rendelkezik, őket látta vagy látni vélte, hívja a 112-es segélyhívót vagy az Edelényi Rendőrkapitányság ügyeletét a 06-48/524-000 telefonszámon.

 

Forrás: MNO

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.