Elfogták a férfit, aki késsel támadt egy postásra Nyíregyházán

MN

2017. október 13., péntek 07:02, frissítve: péntek 08:52

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint csütörtökön késsel sebesített meg egy postást Nyíregyházán.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi a Vasvári Pál utca 5. szám alatti társasház lépcsőházának előterében támadta meg a postai kézbesítőt, aki könnyű sérüléseket szenvedett. Az elsődleges adatok szerint támadása arra irányult, hogy készpénzt szerezzen. Mivel a sértett aktívan ellenállt, a gyanúsított végül értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett tettest, és Nyíregyházán elfogták.

A rendőrség rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a huszonhat éves, nyíregyházi D. Dávid ellen – írja a Police.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.