Eloltották az égő járműszerelvényt az M7-esen

WL

2012. május 11., péntek 11:33

Eloltották azt a járműszerelvényt, amely az M7-esen, Fonyód térségében péntek délelőtt gyulladt ki; az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán már csak a külső forgalmi sáv van lezárva – közölte a megyei katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-vel.

Az autópálya 150-es kilométerénél történt balesetről a megyei katasztrófavédelem ügyeletese az MTI érdeklődésére azt mondta, hogy a járműszerelvény – egy kisteherautó, mely az utánfutóján egy traktort szállított – teljes terjedelmében égett. A helyszínre riasztott marcali és a balatonboglári tűzoltók tíz perc alatt eloltották a tüzet – tette hozzá Koncz András.

Az ügyeletes a tűz okára vonatkozóan azt mondta, elektromos zárlat, olajcsöpögés, súrlódás okozhatta a tüzet, de pontos információi nincsenek.  

A rendőrség 11 óra előtt arról tájékoztatott, hogy a tűzeset miatt már csak a külső sáv van lezárva a forgalom elől az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 150-es kilométerszelvényben.

„Minden járművezetőtől fokozott figyelmet és körültekintést kérünk a tűzesettel érintett pályaszakaszon” – írta közleményében a megyei főkapitányság sajtószolgálata.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.