Előzetesbe került a borsodnádasdi K. Csenge gyilkosa

MN

2017. szeptember 7., csütörtök 11:56, frissítve: csütörtök 15:16

Elrendelte a Miskolci Törvényszék a 20 éves borsodnádasdi férfi előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint szeptember 2-án megölt egy 17 éves helybéli lányt – írja az MTI.

Korábban a 24.hu alapján beszámoltunk arról, hogy a borsodnádasdi K. Csenge meggyilkolásával gyanúsított B. Roland elmondása szerint a cselekmény napján nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott, és több herbálos cigit elszívott. Lapunknak a helyiek is azt mondták, hogy szerintük kábítószert fogyaszthatott B. Roland, mert „normális ember ilyet nem tesz, csak ha magánkívül van”.

A gyilkosság estéjén B. Roland Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott K. Csengével, és beszélgettek. Kihallgatása során a férfi beismerte, hogy ő tette az eszméletlen fiatal lányt a vizesaknába. Egyelőre orvosszakértői vizsgálatra várnak azzal kapcsolatban, hogy mi okozta a lány halálát, a feltételezések szerint fulladás, mivel az akna vízzel volt teli. B. Roland egyedül követte el a tettét, nem volt társa.

Lapunk írta meg először, hogy a 17 éves lány rendszeresen fellépett például az ózdi városi rendezvényeken, a város jobbikos polgármestere, Janiczak Dávid melletti szimpátiatüntetésen is felszólalt. A település vezetője megrendülten fogadta a hírt, úgy fogalmazott, hogy „el sem tudom képzelni, hogy milyen bestiális elkövetők lehetnek”.

 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.