Előzetesbe került a borsodnádasdi K. Csenge gyilkosa

MN

2017. szeptember 7., csütörtök 11:56, frissítve: csütörtök 15:16

Elrendelte a Miskolci Törvényszék a 20 éves borsodnádasdi férfi előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint szeptember 2-án megölt egy 17 éves helybéli lányt – írja az MTI.

Korábban a 24.hu alapján beszámoltunk arról, hogy a borsodnádasdi K. Csenge meggyilkolásával gyanúsított B. Roland elmondása szerint a cselekmény napján nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott, és több herbálos cigit elszívott. Lapunknak a helyiek is azt mondták, hogy szerintük kábítószert fogyaszthatott B. Roland, mert „normális ember ilyet nem tesz, csak ha magánkívül van”.

A gyilkosság estéjén B. Roland Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott K. Csengével, és beszélgettek. Kihallgatása során a férfi beismerte, hogy ő tette az eszméletlen fiatal lányt a vizesaknába. Egyelőre orvosszakértői vizsgálatra várnak azzal kapcsolatban, hogy mi okozta a lány halálát, a feltételezések szerint fulladás, mivel az akna vízzel volt teli. B. Roland egyedül követte el a tettét, nem volt társa.

Lapunk írta meg először, hogy a 17 éves lány rendszeresen fellépett például az ózdi városi rendezvényeken, a város jobbikos polgármestere, Janiczak Dávid melletti szimpátiatüntetésen is felszólalt. A település vezetője megrendülten fogadta a hírt, úgy fogalmazott, hogy „el sem tudom képzelni, hogy milyen bestiális elkövetők lehetnek”.

 

A szerkesztő ajánlja

Molnár Richárd

Titkos kommunikációs stratégia oldalanként 450 ezerért Cegléden

A város fideszes önkormányzata hivatalosan üzleti érdekből rejtegeti méregdrága tervét.

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

„Jelentsen fel, úgysem fog történni semmi”

A Központi Nyomozó Főügyészség előtt a fideszes „jelölt” karácsonyi csomagjának ügye.

Majláth Ronald

Szélesedő szakadék, és egy elveszett nemzedék

Egyre nehezebb tapasztalatlan fiatalként boldogulni a globalizált világban.

Pallagi Marianna

Aggódnak a magyarok, amiért ukrán katonákat telepítenének Kárpátaljára

A helyi magyarok úgy vélik, hogy a nacionalisták után a frontot megjárt harcosok is célba vennék őket.