Eltűnt a 16 éves Isler Tugra Omar, magyar állampolgár

MN

2017. november 15., szerda 06:48, frissítve: szerda 08:53

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság 01080/11956/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Isler Tugra Omar eltűnése ügyében.

 
Isler Tugra Omar
 

A fiú 2017. november 10-én reggel 6 órakor egy X. kerületi közösségi házból ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja közleményében a Police.

Isler Tugra Omar magyar állampolgár, körülbelül 171 centiméter magas, zömök testalkatú, barna szemű, rövid, barna hajú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Isler Tugra Omart felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tárcsázza az ingyenesen hívható Telefontanú 06-80-555-111-es számát, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

A szerkesztő ajánlja

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Hazánk riasztó mértékű kettéosztottságáról mesél országszerte a tűzifa

A politikusok tulajdonképpen azzal büszkélkednek, hogy a hozzájuk tartozó falvakban mennyi szegény ember él.

Hutter Marianna

Az első Orbán-kormány jelölte Zaid Naffát a tiszteletbeli konzuli posztra

A jordán üzletember már abban az időszakban is elbukott a magyar állampolgársághoz szükséges nemzetbiztonsági átvilágításon.