Eltűnt a 16 éves Isler Tugra Omar, magyar állampolgár

MN

2017. november 15., szerda 06:48, frissítve: szerda 08:53

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság 01080/11956/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Isler Tugra Omar eltűnése ügyében.

 
Isler Tugra Omar
 

A fiú 2017. november 10-én reggel 6 órakor egy X. kerületi közösségi házból ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja közleményében a Police.

Isler Tugra Omar magyar állampolgár, körülbelül 171 centiméter magas, zömök testalkatú, barna szemű, rövid, barna hajú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Isler Tugra Omart felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tárcsázza az ingyenesen hívható Telefontanú 06-80-555-111-es számát, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

A szerkesztő ajánlja

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.

Molnár Richárd

Átjáróház a letelepedési kötvényprogram? Csak húszan buktak el a sok ezerből

Nehéz volt megbukni a nemzetbiztonsági vizsgálatokon a letelepedési kötvényeseknek.

Kerekes Zsolt

„Orbán Viktor tisztában van vele, hogy nagyobb valószínűséggel veszíteni fog”

Az elégtétellel való fenyegetés azt mutatja, a választás utánra is ki van tűzve a feladat: összetartás, ellenállás, visszavágás.

Grimm Balázs

Egy édesanya és az ő halálos beteg kisfia, akiket magára hagyott az állam

Az olcsó gyógyszereket megkapják támogatottan, a drágákat nem, miközben 74 ezer forintból próbál megélni a kis család.