Eltűnt a 16 éves Isler Tugra Omar, magyar állampolgár

MN

2017. november 15., szerda 06:48, frissítve: szerda 08:53

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság 01080/11956/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Isler Tugra Omar eltűnése ügyében.

 
Isler Tugra Omar
 

A fiú 2017. november 10-én reggel 6 órakor egy X. kerületi közösségi házból ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja közleményében a Police.

Isler Tugra Omar magyar állampolgár, körülbelül 171 centiméter magas, zömök testalkatú, barna szemű, rövid, barna hajú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Isler Tugra Omart felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tárcsázza az ingyenesen hívható Telefontanú 06-80-555-111-es számát, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.