Emberölés Tatabányán

MN

2017. október 5., csütörtök 07:14, frissítve: csütörtök 08:08

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytat büntetőeljárást V. György 19 éves tatabányai lakos és társa ellen – olvasható a Police.hu-n.

Az adatok szerint V. György gyanúsított 2017. október 1-jén Tatabányán, egy családi házban bántalmazott egy 87 éves, idős asszonyt, majd tőle készpénzt tulajdonított el, végül a szerzett értékkel együtt elmenekült. A bántalmazott asszonyt a szomszédok találták meg, azonnal mentőt hívtak hozzá, amely kórházba szállította. A helyszínen erőszakos bűncselekmény nyomai voltak láthatók, ezért értesítették a rendőröket.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói együttműködve a tatabányai rendőrkapitányság rendőreivel a két férfit elfogták, és október 2-án a délutáni órákban előállították. A gondos orvosi ellátás ellenére 2017. október 3-án a kórházban életét vesztette a 87 éves sértett. V. Györgyöt és társát a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.