Ez a fiatal fiú önthette le savval a 31-es busz ülését

2017. október 2., hétfő 16:30, frissítve: hétfő 16:54

Egy fiatal, 17-21 év körüli férfit keresnek a budaörsi rendőrök, aki augusztus 21-én este feltehetőleg valamilyen maró anyaggal öntötte le az 40B busz ülését. A helyre nem sokkal ezután egy László nevű férfi ült le, és néhány másodperc múlva érezte is, hogy átnedvesedik a nadrágja. A Budaörsi lakótelep végállomásán szóltak a buszsofőrnek, aki a férfi sérüléseit látva azonnal mentőt hívott.

Korábban a 31-es buszon történt hasonló eset, ahol egy Kornélia nevű hölgy gyanútlanul leült a savval átitatott ülésre, amelytől súlyos égési sérüléseket szenvedett a combján. 

A közlekedési társaság kamerája rögzítette a gyanúsítottat, aki a felvételek szerint átlagos testalkatú, körülbelül 165-175 centiméter magas és rövid, sötét hajú. Az elkövetés idején fekete színű rövid ujjú pólót, kék térdnadrágot és fekete színű Adidas feliratú hátizsákot és fekete-fehér színű sportcipőt viselt – írja a 24.hu.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható ismeretlen személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.