Fejszével sebesítette meg volt élettársának új párját

MN

2017. november 8., szerda 09:06, frissítve: szerda 09:25

Fejszével támadt volt élettársának új párjára a 32 éves, dunaújvárosi K. János a XIV. kerületben még tavaly augusztusban, amikor éppen arra haladt az autójával. Ügyét most vádemelési javaslattal zárták le a budapesti rendőrök.

Kocsijából kiszállva a férfi odalépett a párhoz, majd szóváltásba keveredett vele, és a vita hevében volt élettársát meg is ütötte. A nő barátja megpróbálta visszafogni a férfit, aki ekkor autója csomagtartójából egy fejszét vett ki, majd azzal fejbe vágta a sértettet. A járókelők közbeavatkozásának köszönhetően csak részben sebesítette meg a férfi fejét, aki az ütés következtében nyolc napon túl gyógyuló fejsérülést szenvedett. Az elkövető elmenekült a helyszínről, de másnap önként jelentkezett a BRFK XIV. kerületi rendőrkapitányságán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozó főosztály életvédelmi osztály nyomozói a nyomozást a napokban befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek – írja a rendőrség a honlapján.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.