Fejszével sebesítette meg volt élettársának új párját

MN

2017. november 8., szerda 09:06, frissítve: szerda 09:25

Fejszével támadt volt élettársának új párjára a 32 éves, dunaújvárosi K. János a XIV. kerületben még tavaly augusztusban, amikor éppen arra haladt az autójával. Ügyét most vádemelési javaslattal zárták le a budapesti rendőrök.

Kocsijából kiszállva a férfi odalépett a párhoz, majd szóváltásba keveredett vele, és a vita hevében volt élettársát meg is ütötte. A nő barátja megpróbálta visszafogni a férfit, aki ekkor autója csomagtartójából egy fejszét vett ki, majd azzal fejbe vágta a sértettet. A járókelők közbeavatkozásának köszönhetően csak részben sebesítette meg a férfi fejét, aki az ütés következtében nyolc napon túl gyógyuló fejsérülést szenvedett. Az elkövető elmenekült a helyszínről, de másnap önként jelentkezett a BRFK XIV. kerületi rendőrkapitányságán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozó főosztály életvédelmi osztály nyomozói a nyomozást a napokban befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek – írja a rendőrség a honlapján.

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Az első Orbán-kormány jelölte Zaid Naffát a tiszteletbeli konzuli posztra

A jordán üzletember már abban az időszakban is elbukott a magyar állampolgársághoz szükséges nemzetbiztonsági átvilágításon.