Fogyatékos példaképek

Taub

2012. január 9., hétfő 16:55

Az én gyerekem távirányítós autót akar, meg playstationt. Nem akar hurka ajkakat, nagyobb melleket és zsírleszívást. De mi van, ha ez a példa?

A britek – ha szabad ilyet mondani - sosem voltak teljesen normálisak. Ha az ember bizarr híreket akar olvasni brit bulvárlapot forgat, brit felméréseket olvas brit tudósok eredményeiről, stb.

A most aktuális hír, hogy zsírleszívásra szóló utalványt ajándékozott karácsonyra hétéves lányának egy brit nő.

A dolog jól illeszkedik az őrült hírek tematikájába, no meg a családi miliőbe is, hiszen nem ez az első rendhagyó ajándék, melyet a kislány kapott: előző születésnapjára mellnagyobbításra szóló utalvánnyal lepték meg. Az 51 éves Sarah Burge egyébként maga is a plasztikai sebészet megszállottja, saját testének esztétikai átszabásaira fél millió fontot költött eddig.

Az ajándékok létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint a gondoskodó anya magyarázata:"Nincs ebben semmi rossz. Jól akar kinézni, a zsírleszívás pedig mindig jól jöhet". Ráadásul, mint azt elárulta, a lánya már jó ideje könyörgött a plasztikai műtétért.

Reméljük, hogy az anya az élet más területein is hasonló gonddal figyel gyermeke szükségleteire, hiszen feltehetően nagy felvértezettségre lesz szüksége ahhoz, hogy egyszer visszatérhessen a normális életbe.

Rossz szavunk nem lehet: az anya ebben is megtette az első lépést, az ajándékot ugyanis természetesen a Mikulás hozta, a zoknijába rejtve talált rá a meglepetésre a kis Poppy.

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.