Garázdaság miatt keres két férfit a rendőrség

MN

2017. november 1., szerda 12:22, frissítve: szerda 17:25

Garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága. A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen tettesek 2017. június 6-án 4 óra 20 perc és 4 óra 30 perc között egy Budapest XIII., Váci úti üzletház parkolójában bántalmaztak egy férfit. Az elkövetőkről a parkoló biztonsági kamerája felvételeket készített – adta hírül a Police.hu.

 
 

 

Az újlipótvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfiak azonosításához. Aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 
 

 

A szerkesztő ajánlja

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.

Molnár Richárd

Átjáróház a letelepedési kötvényprogram? Csak húszan buktak el a sok ezerből

Nehéz volt megbukni a nemzetbiztonsági vizsgálatokon a letelepedési kötvényeseknek.

Kerekes Zsolt

„Orbán Viktor tisztában van vele, hogy nagyobb valószínűséggel veszíteni fog”

Az elégtétellel való fenyegetés azt mutatja, a választás utánra is ki van tűzve a feladat: összetartás, ellenállás, visszavágás.

Grimm Balázs

Egy édesanya és az ő halálos beteg kisfia, akiket magára hagyott az állam

Az olcsó gyógyszereket megkapják támogatottan, a drágákat nem, miközben 74 ezer forintból próbál megélni a kis család.