Garázdaság miatt keres két férfit a rendőrség

MN

2017. november 1., szerda 12:22, frissítve: szerda 17:25

Garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága. A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen tettesek 2017. június 6-án 4 óra 20 perc és 4 óra 30 perc között egy Budapest XIII., Váci úti üzletház parkolójában bántalmaztak egy férfit. Az elkövetőkről a parkoló biztonsági kamerája felvételeket készített – adta hírül a Police.hu.

 
 

 

Az újlipótvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfiak azonosításához. Aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 
 

 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.