Gyanúsítottként hallgatták ki Tarjányi Pétert

BL

2011. december 9., péntek 15:50

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértőt a múlt héten – értesült az MTI az ügyet jól ismerő forrásból pénteken.

Az MTI úgy tudja: az ügyben két embert gyanúsítanak 400 millió forintos csalással egy szállodaberuházással összefüggésben. Az MTI információi szerint őrizetbe vétel is történt az eljárás során, de a gyanúsítottak már szabadlábon védekeznek. Az MTI pénteken sikertelenül próbálta elérni Tarjányi Pétert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője, Horváth Katalin Fanni nem kívánta sem megerősíteni, sem kommentálni az MTI értesülését. Mindössze annyit közölt, hogy egy szállodaberuházással összefüggésben különösen nagy értékre elkövetett csalás miatt nyomoz a BRFK gazdaságvédelmi főosztálya.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.