Halálos adag kábítószert adott be barátjának egy budapesti férfi

MN

2017. október 3., kedd 08:45, frissítve: kedd 10:26

Gondatlanságból elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt folytattak eljárást S. Endre ellen, aki egy barátja nyakába – annak kérésére – injekciós tűvel pszichoaktív anyagok elegyét fecskendezte. A 45 éves férfi rosszul lett és meghalt – írja a Police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a budapesti nyomozók befejezték a nyomozást, és vádemelési javaslattal küldték tovább az iratokat az illetékes ügyészségnek.

A nyomozás adatai szerint S. Endre és barátja 2016. szeptember 18-án délben egy VIII. kerületi lakásban kábítószert fogyasztottak, amikor a fiatalabbik férfi többszöri adagban fecskendezett pszichoaktív anyagot a másik férfi nyakába, aki perceken belül rosszul lett és meghalt. S. Endre ekkor elmenekült a lakásból, a rendőrök nem messze, egy szintén VIII. kerületi lakásban fogták el. A 34 éves budapesti férfit előállították, őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás során kiderült, hogy S. Endre rendszeresen injekciózta a 45 éves férfit, aki olyan állapotban volt, hogy nem tudta beadni magának a szert.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.