Négy autó karambolozott, hárman meghaltak

MTI

2016. január 15., péntek 20:10, frissítve: szombat 12:08

Ismét teljes szélességében járható a 83-as út Győrszemere és Tét között, ahol péntek este egy balesetben három ember meghalt, három pedig megsérült – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Takács József elmondta, hogy az 56-os kilométernél négy személyautó ütközött. Ismertetése szerint a Győrszemere felől Tét irányába haladó személyautó szabálytalan előzés közben érintőlegesen ütközött két szemből érkező személyautóval. A sofőr elvesztette uralmát az autó felett, és egy szintén szemből érkező jármű elejének csapódott, majd árokba borult.

A balesetben a szabálytalanul előző autó három utasa vesztette életét, két pápai és egy mihályházi férfi. A sofőrrel együtt ausztriai munkahelyükről tartottak haza. A forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére mindkét irányból Felpéc felé terelték – tette hozzá.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója korábban közölte: a három kórházba szállított sérült közül két embernek súlyos az állapota: egyiküket koponyasérüléssel az intenzív osztályon ápolják, a másiknak medence- és hasi sérülései vannak. A harmadik ember könnyű sérülést szenvedett.

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.