Három autó ütközött az M5-ösön, teljes az útzár

MD

2015. március 24., kedd 22:42, frissítve: szerda 10:24

Három személyautó ütközött össze, többen megsérültek az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán az M0-s leágazás közelében kedd este, az M5-ös érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-vel.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a sztráda 22-es kilométerszelvényénél történt balesetnek az első jelentések alapján négy sérültje van, állapotukról egyelőre nem tudni részleteket. A fővárosi tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, az M5-ös érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – tette hozzá a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a helyszínelésben és a műszaki mentésben a szigetszentmiklósi autópálya alosztály munkatársai vesznek részt, a forgalmat Alsónémedi felé terelik.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.