Helikopter is keresi a cukorbeteg férfit

LM

2012. május 27., vasárnap 17:16, frissítve: hétfő 13:28

Mintegy százan, közöttük tűzoltók, polgárőrök és kutyás rendőrjárőrök keresnek egy cukorbeteg férfit, aki két napja tűnt el Magyarpolányban – mondta el a Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője vasárnap.

Balázs László elmondta, hogy a 84 éves férfi pénteken azzal köszönt el hozzátartozóitól, hogy a település közelében található erdőbe megy akácot szedni. Mivel szombatra sem érkezett haza, a családja bejelentette eltűnését a rendőrségen. A magyarpolányi férfi cukorbetegsége miatt napi gyógyszeres kezelésre szorul.

A rendőrség irányításával több mint százan kutatnak az eltűnt férfi után, a keresésbe vasárnap helikopter is bekapcsolódott – tette hozzá Balázs László. Közlése szerint a keresés során átvizsgálták az eltűnés helyétől számítva a Magyarpolány körüli öt kilométeres körzetet, de eddig nem akadtak a férfi nyomára.

A rendőrség közlése szerint a 175 centiméter magas, őszes hajú, kopaszodó férfi papucsban, sötét színű munkásruhában és kötött pulóverben hagyta el otthonát.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.