Holttestet találtak Budapesten

MN

2017. október 3., kedd 09:31, frissítve: kedd 14:55

Egy holttestet találtak a rendőrök hétfőn éjszaka a XVIII. kerületben, az Üllői út és a Margó Tivadar utca sarkán – írja a Hírpress. Információi szerint az áldozat nyakán külsérelmi nyomok voltak, egyelőre vizsgálják, hogy összefüggésben vannak-e a halálesettel. A Bors úgy tudja, egy ötvenes évei elején járó férfi holttestét találták meg, a halál oka azonban jelenleg nem ismeretes.

Megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot azzal kapcsolatban, hogy meg tudják-e erősíteni a hírt, valamint milyen további információik vannak az esettel kapcsolatban. Amint választ kapunk, frissítjük a cikket. 

Megkeresésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy hétfőn 21 óra 45 perc körül egy férfi holttestet találtak a XVIII. kerület Margó Tivadar utca 1. szám előtt. A helyszíni szemle alapján és a rendelkezésre álló adatok szerint idegenkezűség vagy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja az eset körülményeit.​

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.