Ismét vágányzár lesz a HÉV vonalán

NT

2012. augusztus 22., szerda 22:14, frissítve: csütörtök 08:07

Ismét vágányzárat vezet be csütörtök délelőtt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 6-os, ráckevei HÉV vonalán Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti-külső között a szerdai kábellopás miatt – közölte a BKK.

A vonalon szerda délelőtt 340 méter úgynevezett betáplálási kábelt vágtak le az oszlopokról, az okozott kár mintegy 3,5 millió forint, emiatt délután vágányzár volt a vonal egy részén. A helyreállítási munkák miatt a csütörtöki üzemkezdettől várhatóan délig ismét megosztva, két szakaszon járnak majd a szerelvények, Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti-külső között pedig H6 jelzésű pótlóbuszokkal lehet utazni.

Kérik, hogy akinek érdemi információja van az esettel kapcsolatban, hívja a rendőrséget vagy a BKK ügyfélszolgálatát. Korábban Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója és Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója 250 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel azoknak, akik értékelhető felvilágosítással tudnak szolgálni az elkövetőkről, 500 ezer forintot pedig azoknak, akik olyan felvásárlókról adnak a büntetőeljárás során használható adatokat, akik úgy vesznek rézvezetéket, hogy nem győződnek meg az eredetéről.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.