Ittasan okozhatta a tragédiát

LM

2012. május 27., vasárnap 20:53, frissítve: hétfő 13:04

A szombati balesetet megelőzően nem sokkal ittas vezetésért vonták felelősségre azt a férfit, aki autójával autóbusznak ütközött a Hajdú-Bihar megyei Újtikos határában; a karambolban mindkét jármű vezetője meghalt – közölte a vizsgálatot végző Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

Tamásné Berki Bianka elmondta: az autót vezető férfit a balesetet megelőzően nem sokkal Tiszavasvári belterületén igazoltatták a rendőrök. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi alkoholt fogyasztott, ezért előállították a helyi rendőrkapitányságra. A férfi később gyalogosan távozott a rendőrségről – tette hozzá az őrmester.

A tv2 vasárnap közölt információja szerint az autóstól vért vettek, elvették a jogosítványát, majd elengedték. A férfi később ismét autóba ült, járműve ezután ütközött össze az autóbusszal Újtikos határában. Az autóban csak a vezető tartózkodott, aki bennégett a járműben. Az autóbusz súlyosan sérült sofőrjének életét a mentősök már nem tudták megmenteni, a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.

Lakner Dávid

Kádárista prostituáltnak áll a híres magyar színésznő

A Testről és lélekről című film főszereplője, Borbély Alexandra szerint merni kell nagyot gondolni. Interjú.