Ivott a férj, a nő inzulinnal végzett volna vele

NT

2012. április 17., kedd 13:04, frissítve: kedd 13:05

Inzulinnal akarta megölni ittas férjét egy nő Nyíregyházán; a 43 éves asszony ellen emberölés kísérlete miatt indult büntetőeljárás – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden az MTI-vel.

Fedor Rita sajtószóvivő elmondta: a nő múlt szombaton, előzetes szóváltás és dulakodás után a közös otthonukban adott be inzulint az erősen ittas állapotban lévő férjének, aki nem cukorbeteg. A férfi a szer hatására életveszélyes állapotba került, de a még időben érkező orvosi segítségnek köszönhetően sikerült megmenteni. A rendőrség azt nem közölte, ki hívott orvost a helyszínre.

A szóvivő tájékoztatása szerint a feleséget őrizetbe vették, az asszony a kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomása szerint az italozó életmódot folytató férje rendszeresen fenyegette, bántalmazta, s ő a kialakult helyzetben más megoldást nem látva követte el tettét.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.