Kamera előtt szexelt diákjával a kadarkúti tanárnő

MN

2017. december 8., péntek 08:16, frissítve: péntek 14:21

Botrányos tanár-diák viszonyról ír a Sonline, a lap szerint egy 30 év feletti kadarkúti tanárnő 15 éves diákját csábította el, együttlétüket pedig egy harmadik fiú is felvette mobiltelefonjával.

A lap értesülései szerint a diák már március óta intim viszonyt tartott fent tanárával, a leleplező videó pedig egy házban készült; az azonban nem tisztázott, hogyan került oda a másik fiú, és hogy ő is részt vett-e a tiltott együttlétekben.

A lap otthonában próbálta felkeresni a pedagógust, de nem találták meg; állítólag már nem is tanít, mióta az ügy nyilvánosságra került. Kadarkúton sokan hallottak a tanár-diák légyottokról, és általános felháborodást váltottak ki a történtek.

A Sonline a rendőrségnél is érdeklődött, szerették volna megtudni, hogy történt-e más szexuális cselekmény is 14-16 éves fiúkkal, valóban lefoglalt-e a rendőrség bizonyítékokat, képfelvételeket, és milyen jogcímen intézkedtek.

Kérdéseikre rövid választ küldött a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Bakó Zsuzsanna sajtóreferens azt felelte, hogy az említett ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság valóban folytat eljárást, azonban a többi kérdésre a nyomozás érdekeire hivatkozva megtagadták a válaszadást.

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.