Kamera előtt szexelt diákjával a kadarkúti tanárnő

MN

2017. december 8., péntek 08:16, frissítve: péntek 14:21

Botrányos tanár-diák viszonyról ír a Sonline, a lap szerint egy 30 év feletti kadarkúti tanárnő 15 éves diákját csábította el, együttlétüket pedig egy harmadik fiú is felvette mobiltelefonjával.

A lap értesülései szerint a diák már március óta intim viszonyt tartott fent tanárával, a leleplező videó pedig egy házban készült; az azonban nem tisztázott, hogyan került oda a másik fiú, és hogy ő is részt vett-e a tiltott együttlétekben.

A lap otthonában próbálta felkeresni a pedagógust, de nem találták meg; állítólag már nem is tanít, mióta az ügy nyilvánosságra került. Kadarkúton sokan hallottak a tanár-diák légyottokról, és általános felháborodást váltottak ki a történtek.

A Sonline a rendőrségnél is érdeklődött, szerették volna megtudni, hogy történt-e más szexuális cselekmény is 14-16 éves fiúkkal, valóban lefoglalt-e a rendőrség bizonyítékokat, képfelvételeket, és milyen jogcímen intézkedtek.

Kérdéseikre rövid választ küldött a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Bakó Zsuzsanna sajtóreferens azt felelte, hogy az említett ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság valóban folytat eljárást, azonban a többi kérdésre a nyomozás érdekeire hivatkozva megtagadták a válaszadást.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.