Keresi a rendőrség a BMW-s gyilkost

MNO

2016. február 10., szerda 06:49, frissítve: szerda 15:39

Az elkövető késsel támadott áldozatára egy budapesti útkereszteződésben, majd elhajtott. A késelés áldozata belehalt sérüléseibe. A fővárosi rendőrök emberölés gyanúja miatt keresik Bödöcs Norbertet és Günczer Evelint.

A rendőrség információs honlapjára, a Police.hu-ra feltett rendőrségi közlemény szerint a nyomozók a JAX–333 forgalmi rendszámú BMW-t keresik. A közlemény alapján annyi tudható, hogy a jelenlegi adatok szerint kedd este fél kilenc körül a Budapest XVIII., Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél ismeretlen tettes egy késsel több alkalommal megszúrt egy férfit, majd elmenekült a helyszínről. Áldozata belehalt a támadás során szerzett sérülésekbe.

Fotó: Police.hu

A bűncselekménnyel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancs alapján keresi Bödöcs Norbert 23 éves budapesti lakost.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya kéri, hogy aki a gépkocsiról vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-30/999-7069-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.