Késsel mentek mobilt lopni

2012. augusztus 21., kedd 18:53

Előzetes letartóztatásba helyeztek két tizenhét éves fiatalt, mert tizenkét éves társukkal együtt pénzt és mobiltelefonokat vettek el három tinédzser fiútól Székesfehérváron; felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablással gyanúsítják őket – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika elmondta: az eset augusztus 9-én történt, amely után az egyik 17 éves és a 12 éves elkövetőt a rendőrök elfogták. Harmadik társuk – akinél a kés volt a rabláskor – elszökött, őt múlt pénteken kapták el. A korábban elfogott fiatalember részletes beismerő vallomást tett, a pénteken elfogott fiú nem tett vallomást.

A harmadik elkövetőt is kihallgatták, de életkora miatt nem büntethető. A két 17 éves gyanúsított büntetett előéletű, és jelenleg is folyamatban van büntetőeljárás mindegyikükkel szemben. A székesfehérvári városi bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.