Két holttestet emeltek ki a Balatonból, egy embert még keresnek

MN

2017. október 11., szerda 20:46, frissítve: szerda 21:01

Két eltűnt horgász miatt hívták a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) központját Balatonedericsről. A két horgászt hiába várták, nem jöttek ki csónakjukkal a partra. A két embert a Balatoni Vízi Rendészeti Kapitányság munkatársai kezdték keresni, egyiküket a vízen lebegve találták meg már holtan.

A másik férfi kutatását a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának Búvárszolgálata munkatársai jelenleg is folytatják. A két férfi csónakját üresen találták meg.

Ezzel egy időben egy másik jelzést is kaptak a vízimentők a vízi rendészettől: egy horgász Tihany–Sajkodhoz közel, a nádas szélén egy holttestet látott a vízen lebegni. A fürdőruhás, hosszabb ideje a vízben levő ismeretlen férfi holttestét kiemelték és a partra vitték.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.