Ketten is meghaltak a Balatonban

2012. július 1., vasárnap 14:05, frissítve: vasárnap 14:30

Ketten is belefulladtak délelőtt a Balatonba. A vízimentők megtalálták annak a 47 éves férfinak a holttestét, aki Sóstónál merült el. Életét vesztette az a 11 éves holland fiú is, aki Révfülöpnél tűnt el a vízben.

Megtalálták annak a 47 éves dunaszentgyörgyi férfinak a holttestét, aki vízibicikliről ugrott a Balatonba vasárnap – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Karsay Kornél elmondta: a férfi Siófok-Szabadiban két gyermekével együtt indult vízibiciklizni, majd a két és fél méteres vízbe ugrott és elmerült. A férfit, akinek keresésébe a család mellett a vízirendőrök és a vízimentők is bekapcsolódtak két hajóval, a víz alatti kutatásokhoz használt Sonar-készülékkel találták meg. A gyerekeknek nem esett bajuk – tudatta korábban a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Másfél órás keresés után megtalálták a Balatonban a Révfülöpnél eltűnt fiatal holttestét, a korábbi híradással szemben nem egy lány, hanem egy 11 éves holland fiú vesztette életét.Forrás: MTI, Hír TV

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.