Ketten is meghaltak a Balatonban

TK

2012. július 1., vasárnap 14:05, frissítve: vasárnap 14:30

Ketten is belefulladtak délelőtt a Balatonba. A vízimentők megtalálták annak a 47 éves férfinak a holttestét, aki Sóstónál merült el. Életét vesztette az a 11 éves holland fiú is, aki Révfülöpnél tűnt el a vízben.

Megtalálták annak a 47 éves dunaszentgyörgyi férfinak a holttestét, aki vízibicikliről ugrott a Balatonba vasárnap – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Karsay Kornél elmondta: a férfi Siófok-Szabadiban két gyermekével együtt indult vízibiciklizni, majd a két és fél méteres vízbe ugrott és elmerült. A férfit, akinek keresésébe a család mellett a vízirendőrök és a vízimentők is bekapcsolódtak két hajóval, a víz alatti kutatásokhoz használt Sonar-készülékkel találták meg. A gyerekeknek nem esett bajuk – tudatta korábban a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Másfél órás keresés után megtalálták a Balatonban a Révfülöpnél eltűnt fiatal holttestét, a korábbi híradással szemben nem egy lány, hanem egy 11 éves holland fiú vesztette életét.Forrás: MTI, Hír TV

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.