Ki kellett telepíteni az embereket Pákozdon

NT

2012. május 29., kedd 21:02, frissítve: kedd 21:22

Gázszivárgás miatt kellett kiüríteni tizenhárom lakóépületet a Fejér megyei Pákozdon, miután az egyik telken fűnyírás közben elvágtak egy gázcsonkot. A lakók már visszatértek otthonaikba.

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a Pipacsos Lakóparkban történt az eset, ahol egy üres telken fűnyíró traktor vágott el egy gázcsonkot.

A szivárgó gáz miatt 13 ingatlanból összesen 45 lakót kellett ideiglenesen kitelepíteni. A rendőrség a Pákozd–Székesfehérvár összekötő utat lezárta. Senki nem sérült meg.    

Udvardi János, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője hozzátette, a helyszínen volt a műveleti szolgálat és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók is.

A gázszolgáltató időközben elzárta az érintett szakaszon a gázt, majd a sérült csonkot kicserélték. Utána a lakók visszamehettek otthonaikba, az útlezárást feloldották.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.