Kisteherautó ütközött személygépkocsival Szegednél

WL

2012. június 23., szombat 13:52

Négyen megsérültek, amikor egy román kisteherautó és egy magyar személygépkocsi összeütközött az M43-as autópályán, a régi 5-ös út csomópontja közelében, Szeged határában szombat délelőtt – mondta el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szenti Szabolcs hozzátette, a Makó irányába tartó magyar autó vezetője feltehetőleg a kijáratot keresve lassított, amikor az M43-as autópálya 3-as kilométere közelében járművébe hátulról belerohant egy román kisteherautó.

A balesetben a magyar sofőr és a jármű három utasa is megsérült, egyikük az elsődleges adatok szerint súlyosan – közölte a százados.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a leálló- és a haladósávot az autópálya érintett szakaszán lezárták, de a belső sávon folyamatos a forgalom – tudatta a rendőrség.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.